Post by chiedemakirkmis on Feb 16, 2022 6:14:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато пунктів ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Гра стає синьою після її початку
Раніше я любив цю гру, і я визнаю, що це одна з найкращих дизайнерських ігор, з якими я коли-небудь стикався. Але після останніх оновлень рівні стали такими розчаровуючими. Було багато перешкод, але були невеликі рухи, і це серйозно розчаровує. B4 ці оновлення, жорсткий рівень ще можна очистити. Крім того, коли я оновив гру минулого разу, частина кухні, яку я вже завантажив, стала недоступною, тому що я повинен завантажити її знову. Ну, до останніх оновлень мені це більше подобалося.
👍👍👍
Клас но дуже багато реклами
Вартість життя набагато вища, ніж ваші бали. І та сама гра на відповідність. Думав, це буде інакше. Ігри важкі, і очки занадто низькі відповідно до часу, який ви витрачаєте на них. Ви починаєте думати про видалення ігор. Я на 2-му рівні, але змушую себе грати в неї, щоб просто прикрасити. Повільно набридає.
Це була чудова гра для першої кімнати. потім потрібно було так багато часу, щоб завершити другий, тому що рівні було НЕМОЖЛИВО пройти, а предмети коштували стільки грошей. Я так і не пройшов другу кімнату, пройшов 1 тиждень, і я не зробив навіть половини того, що мені потрібно, щоб купити найдешевший предмет... Я теж не дурний, я можу розробити стратегію, але єдиний спосіб виграти рівні зазвичай, якщо пощастить.... видалений, у мене не вистачило терпіння.
Я не знаю чому, але під час відтворення це буде призупинено на деякий час, поки я не перезавантажу свій мобільний за допомогою кнопки вимкнення
Справді весело і стає складнішим, коли ви просуваєтеся вгору. Подобається, як ви повинні пройти гру, щоб піднятися вгору та отримати $/монети, щоб придбати меблі, щоб створити найкрутіші/красиві варіанти декору. Єдина причина, чому я не поставив 5 зірок, полягає в тому, що одна окрема гра, доступна у вихідні дні, дійсно розчаровує, оскільки головоломки є досить важко, і ви отримуєте стільки життів. Якщо ви використали без виграшу, ви повинні почекати 8 годин, щоб поповнити нові ходи. Має тривати 20 хвилин, як основна гра.
Не подобається оновлення. Раніше я отримував додаткові 2 ходи, переглядаючи рекламу щодня, і це дуже допомагало, але ця функція зникла.? Зникла можливість дивитися відео, щоб отримати додаткове життя, а також можливість дивитися відео, щоб отримати додатковий подарунок з карт кожного разу, коли ви виграєте приз. Будь ласка, поверніть цю функцію, стає неможливо пройти рівні та покращити мою кімнату.
Дуже довга гра, багато тексту, гроші виигрываешь обмежено. Короче, поки створиш дизайн частин кімнат, можна состаритися....
Це, безумовно, хороша гра, але іноді вона зависає, і нам доводиться знову починати гру, щоб грати... іноді ця проблема зависання стає занадто частою, що стає серйозно дратує... але все гаразд
Просто супер
Я граю в цю гру з 2019 року, тому що я забув свій пароль, я переграв його, і тепер у цій грі так багато реклами, так сумно
Це хороша гра, просто не вистачає ходів і не вистачає нагород
Mi Hogar - Diseña Sueños Casual wdlf
гра гарна....але заглушила на другому рівні і не бере участь навіть після оновлення...
Гра дуже класна. Рівні не важкі. Усім рекомендую👍🏻⭐⭐⭐⭐⭐
My Home - Design Dreams Εύκολα qsw
Minecraft Arkade lgmk
Ця гра мила 😍. Особливо домашні тварини. Головоломки трохи складніше. Але весело.
Мені подобається прикрашати, але ненавиджу, наскільки важко отримати зірки на рівнях. Сама гра може бути хорошою, але вам потрібно зменшити відповідні рівні. Зробіть замітку від Candy Crush. У Candy Crush є гравці на рівні 4000, але найскладніші рівні насправді захоплюючі. Ви мотивовані продовжувати грати, тому що ви виграєте великі там. Ця гра демотивує в тому сенсі, що ви обмежуєте монети лише до 530, а рівень складності надто розчаровує. Будь ласка, покращте.
Якби він не мав рівня цукерки, я б поставив 5 зірок
Мені дуже подобається ця гра, і це дуже цікава гра, в якій ви можете створити свій дім 🏠 і вам потрібно зіставити 3, щоб отримати монети, а потім ви зможете створити свій будинок, тому я поставив цій грі повні зірки.
У мене не було гри більше кількох днів, і мені довелося її видалити. У грі кілька разів виникали збої та зависання. Мій телефон завис на кілька хвилин, і я не міг змусити його вимкнути або перезапустити. Іншого разу під час перегляду відео він спалахнув якісь дивні зображення, і він вимкнувся сам. Останній раз він зробив те саме, і я вирішив видалити. Дуже підозріла діяльність, враховуючи, що у мене ніколи не було проблем із телефоном.
Смішно, це займає більше 200 разів на рівні
Я дуже люблю гру. Причина, чому я поставив 3 зірки, полягає в тому, що я натискаю кнопку Cosy Kitchen, щоб завантажити стільки разів, але вона не працює, я перевірив підключення до Інтернету, чи немає проблем із цим. Цікаво, чому він не завантажується 🤔 Хтось може мені допомогти?
Очевидно, останній огляд видалено. Гра непогана, але втомилася від реклами після кожної гри. Деякі рівні так важко пройти, що вони виконали десятки спроб, я зробив понад 100 спроб. Це вже не весело, це дратує. Це також єдина гра, в якій у мене виникають проблеми з предметами, які не рухаються туди, куди я їм скажу. Спробуйте змусити його підніматися і опускатися, ліворуч іти праворуч. Це може бути чудово, але це не так.
👌👌👌👍👍👍
Ця гра цікава, якщо ви захоплюєтеся дизайном інтер’єру. Таке відчуття, ніби ви проектуєте справжню річ. Однак, щоб по-справжньому насолодитися цим досвідом, вам доведеться викласти реальні гроші. Деякі меблі можна купити лише за готівку. Крім того, чим вищий ваш рівень, тим дорожчі стають предмети. Деякі навіть коштують додаткових монет. Я плачу за ігри, в які граю, але ця – занадто багато. Видалено.
норм гра
Мені дуже подобається ця гра, бо в ній можна фаттазувати. А ще я вас би попрохала придумати ще більше цікавих ігор!!!
My Home - Design Dreams Jocuri obișnuite natm
Гра дуже гарна, але деякі рівні я буду грати, тоді рівні такі складні, тільки це моя проблема. Дякую, що прочитав.
Така ж проблема, як і Максін до мене, вони запропонували спробувати те саме, що я зробив, і не спрацювало за їхніми пропозиціями видалити гру, і тепер вона зупиняється на 71%, не можу завантажити знову, безумовно, якийсь збій з вашого боку, і я був у грі 1059..
класна гра 5 зірок👍👍
Дуже гарний додаток 👍🎇! Дозвольте вам проявити свої творчі та дизайнерські здібності. Графіка чудова 😍😍, ігри веселі. Музика 🎶 та звуки в додатку також приємні та заспокійливі. Дуже приємно 🙂😺! Хочу поставити йому 10 зірок 🤩😻🦋☺️. Рекомендую цей!
My Home - Design Dreams Jocuri obișnuite natm
Нарешті я вирішив видалити гру. Я на рівні 1632, дозвольте мені попередити вас, якщо ви досягнете високих рівнів, ви будете ненавидіти гру, яка дуже складна 😂 Мені потрібні дні й тижні, коли я намагаюся пройти один або два рівня 🤷. У всякому разі, мені набридло, що стає все гірше і гірше, ніби ти розкриваєш злочин, а не граєш 😂. Спасибі вам за старі часи в будь-якому випадку люди 🌹
Чому? Не робить кухню
Gyf
Спробував, але просто не зміг увійти. Графіка хороша, а дошки складні, але все ще здійсненні. Не знаю, чому у мене це не працює.
Мені подобається концепція і гра. Мені не подобається, як важко отримати достатню кількість зірочок, щоб прикрасити. і з кожним рівнем це коштує все дорожче. Я не витрачаю гроші на гру, тому маю справу з рекламою, але навіть це стає смішним, оскільки вони грають щоразу, коли ви перемикаєте екрани в кімнату або з матчової гри.. Ви заробляєте гроші на рекламі, але нічого не передаєте на. Тоді ви запропонуєте кращий дизайн, це буде коштувати мені! Ви не хочете, щоб люди грали в це? Знято в грудні '19