Post by dreamririffsitlo on Feb 17, 2022 6:52:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
bir spin hədiyyə səhvləri var? amma oyun yaxşıdır, amma mənim heç bir dərim yoxdur və fırlanma lövhəsi belə ədalətli deyil, bu mənə pulsuz fırlanma verəcək və davam edəcək, sonra dəriyə və ya bir şeyə o qədər ədalətsizdir. zəhmət olmasa spin hədiyyə şeyini düzəldin mənim istədiyim tək şey pulsuz kəpənək bıçağı və ya karambit və ya snayper dəriləridir
La crème parfaite Arcade lyxl
Bu yaxşı oyundur məni CSGO haqqında düşünməyə vadar edir, amma hər matçdan sonra ADS.Bruh qısa olsa da, sadəcə reklam olsa da, yenə də oynayıram.
Əgər siz eşşəyin topda təpiklənməsini sevirsinizsə. Bu sizin axmaqlıq növüdür.
Gözəl oyun, amma bıçaq kimi bildiyiniz yaxşı dəriləri əldə etmək çox qeyri-mümkündür, bəlkə onu daha ucuz edir?
Bir çox əlavələr üçün birinci, lakin oyun yaxşıdır
Oppz
🤤🤤👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😈
Allahım bu oyun xüsusi qüvvədə deyil 2
Əla oyun I am headshot king
1 ulduz, çünki oyunun yüklənməsi çox vaxt aparır
xoşuma gəlmir bağışlayın.
🤘❤🤘💎💎💎💎💎💎😏
Mantra
Baxın, bizə nəzər yetirin, yoxsa bu proqramı həmişəlik siləcəyəm
Üzgüçülük mexanikası pisdir və həssaslıq hamar deyil... layiqli oyun
Mən buna 0 ulduz verəcəyəm, Güclü Düşmənlərə görə Bro!
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ઍક્શન dxni
Bu əyləncəli bir oyundur, onun həqiqətən yaxşı matrisi və əşyaları var və M9A1 üçün baş görüntüləri var, bu, sadəcə olaraq instinktlə eşitməkdir.
Oyunu yeniləyin!
Nə?? NİYƏ Bu oyunda sağlamlıq+ barı yoxdur??? Bunu görəndən sonra oyunu sildim 😰
Bu, topları əsir və necə cəhənnəm eyni adama 3 dəfə baş vura bilərəm və onlar sadəcə bir vuruşla məni öldürə bilərlər? Yall hətta layiqli bir oyun oynaya bilməz
Əvvəllər bu oyuna sahib idim və onlar olduqca gözəl görünürlər və mən Rocket Royale adlı daha yaxşı bir oyun tapdım ki, bu oyunu yükləmək olar
bəyənirəm amma oyun oynayanda problem yaranır o yeni server yaradır və insanlar ona qoşulmur
Mən 2 100 qızıl qutu açdım və mükafatlar aldım, lakin sonra oyuna qoşulmağa getdim və məni qovuldular, yenidən daxil oldum və qızıllarım yox idi və aldığım əşyalar yoxa çıxdı.
Oyunumun niyə yükləmə ekranında ilişib qaldığını bilmirəm, mən həqiqətən oyunu oynamaq istəyirəm amma bəli o şey.. Yükləmə ekranında ilişib qalmışam zəhmət olmasa kömək edin
Bu oyunu bəyənirəm, o qədər əyləncəlidir ki, istənilən silah və avatarı ala bilərsiniz👍
Bu gözəl oyundur, amma bir matçı bitirəndə matçı bitirəndə həmişə reklam olur.....
Yaxşı, indi mən bu oyuna nifrət edirəm, bu oyunu təklif etmirəm, çünki siz hakerlik edən insanlara qadağa qoya bilməzsiniz və bu, pisdir, çünki bütün multiplayer oyunlarında bu cür xüsusiyyət olmalıdır, mən bundan başqa bir oyun oynayardım və bu, bir dəqiqə əvvəl baş vermişdi. Mən blockfield awp rejimində oynayırdım və bəzi oğlan sürətli olmaqla sındırmağa başladı və bu o qədər ədalətsiz idi ki, bunu tövsiyə etmirəm, nifrət edirəm.
Salam, bu oyun çox gözəldi, amma bomba rejim yoxdu ona görə 4 ulduz qoyuram qalan hər şey yaxşı di! HAMIYA TÖVSİYƏ EDİRƏM!
Bu, mənim fikrimcə, həqiqətən yaxşı oyundur, digər oyunçuların hədəfi nəyə yönəltdiklərini bilmirəm, onlar sadəcə düzgün nişan ala bilmirlər.
Bu gözəl oyundur və daha yaxşıdır
BLOCKFIELD - đấu súng 5v5 Hành động bim
oyun bok kimidi məntiksiz bir şeydi onun üçün Simple Sanbox 2 yükləyin
BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM!! Silahdan istifadə edə bilmirsinizsə, onun üzərinə nişangah əlavə etməyin nə mənası var?
Bu oyun zibildir i freaking glitches nifrət dostum ölmüşdü və hələ də atəş və məni öldürmək mavi vaxt idi 85 öldürmək bu glitch qırmızı komanda ilə gedir 75 qazandı mən bu oyun köhnə heç bir senzura nifrət heç bir şey zibil. Siz blockpost thwts yanğın xəstə ki, sizə verdi etdi
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Actie odrt
Bu oyun hər dəfə orada oynadığım zaman ən pis olur
Mən onu sevirəm və bu oyun mənim sevimlidir!
Xakerləri uzaqlaşdırın
dostum, oyunun özü əla idi, amma niyə başqa oyunçu tapa bilmirəm? bəlkə də oyundan çıxanda hər dəfə oynayan bezdirici reklamlarınıza görədir.
pls əlavə snayper tutma əhatə dairəsi yanğın
Bu oyunu belə pis yükləməyin
Yaxşıdır, amma çoxlu reklam var. Ona görə də bu oyunu silirəm
Oyun əladır, lakin oyundan sonra həmişə reklamlar olurdu və nişan aldığım hissəni bəyənmirəm, nişan yardımını hiss edirəm Ona görə də oyunumdan zövq almıram
Pis o, oflayn oyun deyil 😠😡👎👎👎
Oyun qoruyucusundan istifadə edən haker var, ona görə də lütfən onu düzəldin ki, sizə 5 ulduz verə bilim
Bu oyun bir qədər darıxdırıcı olduğundan yeni yeniləmələrə ehtiyac var
Yeni naxışlı Bonba və Klan lazımlıdır yeni kart Yeniliklər daha çox yeniliklər və daha çox istifadə etmək lazımdır.
vay.......belə bir "möhtəşəm" yeniləmə "çooooox heyrətamiz"
Mən bu oyunu sevirəm, amma mənim üçün bir çox reklam var, xahiş edirəm onu düzəldin
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Akční dbq
Lol bu mənim götümdən çıxa bilər
niyə 30 saniyəyə keçilməz reklamlar qoymaq lazım idi! Hər matçda 1 dəqiqə belə matç mənə reklam verir FVK KİMİ ÇOX NƏZƏRÇİ
Bu oyuna nifrət edirəm, çünki düşmənim cəmi 1 və ya 2dir, lakin oyunun adı 5v5-dir, bu əyləncəli deyil